gila sudah

arrghhh...okay okay... sori  tak bagi salam....uhuk...Assalammualaikum w.b.t . toink toink toink !! lame tak menghupdated blog kan...okay rindu sangat *bajet . percaya atau tak selama aku menetap secara sementara kat KMS , macam macam pengaruh aku dapat.. oiii!! KMS tu hape ke bende..??? biadap sungguh soalan ituu...haaaaaa...KMS tu stands for kolej matrikulasi selangor ye akak akak abang abang pak cik makcik...hohoho *gurau ye .

pengaruh ape aku dapat ?? haaaaa !!!! K-POP !!! HAHA....perghhhhh..dak roomate aku asyik membahan aku jew kan ...katenye aku nih ketinggalan zaman coz sekarang baru nak layan K-POP..*okay fine , memang baru nak kenal dunie . uhuk ! ala ...lek aa....macam takk kenal aku lak en...budak yang lambat up to date..HAHA...ape orang tua tua cakap , pelan pelan kayuhh...laju laju nak g ke mane kak oiii....*aku mara sape ? hahahadoiii

dalam dunie K-POP ...roomate aku cecube la try bagi aku tengok WGM...oiiii , WGM tu ape? wahhh ini melampau..WGM xtaw ?? haishhhhh...WGM stands for WE GOT MARRIED...ha....puas hati kan..*emo...HAHA....memule kekonon lah cakap ngan dye, "aku tak layan korean lahh, aku tak suke korean lah" bagai bagai la aku cakap....perghhhh....alih alih...lepas dah tengok WGM ,, aku lah orang yang datang kat dye "iylia !!!!! nak tengok WGM !!!"  hahaha....itu lah dye padah nye..berlagakkk..bongkak..! HAHA..kan dah gila WGM ..haha...

eh.... kenal pasangan niey tak


yongseo = goguma couple !!

hadoiiiiii leya leya...citer nih dah lame lahhh !!  okay , fine ! memang lah da lame..kan aku cakap..aku baru nak layan..bagi feel sikit ahh bro...HAHA...kalau korang nak taw sal dorang...alahhh..search jew kat google or kat youtube...belambak sal dorang..HAHA...bagi aku aa an...dorang sweet aahhhh....yang sorang tu nerd nerd gituuu....yang sorang tu kecoh gituuu...HAAAAAA.....asal tengok citer nih jew , gelak,,,senyum sesorang...,mesti ade ayat nih "sweet GILAAA!!!"....nak macam tu jugak....*ehem, hakikatnye, normal normal jew da ahh bro.... HAHa

senarnye en en en....aku dah gile an couple nih ahhh...percaya atau tak..aku mintak semua episod citer nih kat member aku...sal couple nih jew aa...dari first sampai lah abis...gile en aku *baru sedar ....pas tu mintak lagu lagu CNBLUE lahhhh FTISLAND lahhh GIRLS GENERATION lahhh....*kengkawan aku gelak an aku beb,,,k fine, saba leya..saba...

mase kat matrik memang tak de mase la kan nak tengok citer yang aku dah amek uh...so , start jew cuti raye .... sampai jew rumah....aku tak tengok lagi citer uh...tapi...aku layan before tido beb.....haaaa....cube la teka kul bape lak aku tido en... tiap tiap malam kul 4 or 5 .... sebab ape ?? layan citer WGM yongseo uh la....dah mabuk keparat sangat en ngan dorang,....sampai tak tido....pas tu bangun jangan citer aa kul bape..*diam diam aw HAHA...

admired gilerr ah ngan dorang nih...HAHA.. 

video

sweet en..last episode of yongseo..


banmal song...created by yongseo..
okay laaa....sweet sangat dorang nih..jeles okay..jelesssss  T_T

aku memang ketinggalan zaman... what ever happened , i'll always love u <3


♥♥♥jazakillahu khairan kathira♥♥♥

3 comments:

  1. hahahahahahaha lawak r ko leya
    relaxx boleee

    ReplyDelete
  2. relax aa nih.....jeles aku..hahah...ieda...nakkkkk laguuuu cnblue...HAHAHA

    ReplyDelete
  3. aq ade lgu bru dy besttt dowwhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete